Naar de Sloveense meren en Alpen – BOHINJ, BLED, TRIGLAV NATIONAAL PARK

Een 5-daagse yogareis naar Bohinj met de Sloveense yogadocente Maja is een ideale combinatie van alles wat nodig is om compleet tot rust te komen. Met yoga in de natuur, tijd voor jezelf, wandelen, meditatie, genieten van de rust en stilte en lekker eten kom je weer helemaal in balans en harmonie met jezelf.

De natuur van Bohinj is een ware juweel dat u niet wilt missen. Hoge watervallen, diepe kloven, kristal heldere rivieren, wilde dieren, spectaculaire uitzichten en ski resorts. Het meer met haar verbluffende schoonheid is gelegen in het hart van het Triglav Nationaal Park in de JulianAlpen, gelegen in het noordwesten van Slovenië. Het gletsjermeer is omgeven door hoge bergen, groene bossen en magnifieke bergweiden. De beschermde natuur komt tot uiting in haar meest pure vorm met haar flora en fauna. 

Klik hier voor meer informatie over Triglav Nationaal Park en hier voor informatie over Bohinj.

De behoefte aan rust, ontspanning, harmonie en innerlijke balans wordt belangrijker in ons dagelijks leven. Om absolute ontspanning te garanderen en nieuwe ideeën te ontwikkelen, is een harmonische interactie tussen geest, lichaam en ziel essentieel.

 

 

Het programma Elke dag gaan we lekker in de bossen en langs het water wandelen en we gaan adem-, meditatie- en yogaoefeningen doen. We gaan genieten van lekker eten, van de zon, frisse lucht en natuur en we laten alle zorgen achter ons.

Het basisprogramma:

 1. 7 keer 1,5 uur yoga (hatha yoga, detox en yoga nidra)
 2. ademhaling- en ontspanningstechnieken met meditatie
 3. 2 keer 1 uur ayurveda en chakraleer
 4. yogische kennis met verdieping
 5. Yogaboek van Maja kado
 6. wandelen en/of hardlopen
 7. excursies.

 

Prijzen

Yoga en basisprogramma: Per persoon € 250 / Groepen € 200 p.p.

Extra’s: Klassieke, Sports-, Stoel- of Tuinamassage € 45 voor 1,5 uur p.p.

Accommodatie: Hotel Stare, Bohinj. Prijs voor de overnachting incl het eten is ongeveer € 280 p.p. / Eigen accommodatie in de camping of ergens in de buurt is mogelijk. 

Vliegtickets: Met AdriaAirways of Transavia vlieg je van Amsterdam naar Ljubljana. Van Ljubljana gaan we met de bus of auto naar Bohinj. Prijs is ongeveer € 200 p.p.

Opmerking: Deze reis is ook mogelijk voor groepen (bijv. voor teamuitjes, teambuilding) vanaf 6 personen. Data in overleg.

 

Referentie In Bohinj kom je echt tot rust. Je kunt er onthaasten en bijkomen van het drukke leven. Hier heb je tijd voor jezelf. Vakantie voor het lichaam en geest. Het eten en gastvrijheid in hotel zijn op hoog niveau. Ook de gezelschap was super. Ik kwam tot de ontdekking dat eerlijkheid, open houding, vriendelijkheid, warmte, bescheidenheid en andere “kleine” details van grote waarde zijn. Zoveel mooie, ongerepte natuur en rust kan je alleen maar dromen. Maja is toegewijd en doet haar best om iedereen naar hun zin te maken. Goed verzorgd allemaal en zeker aan te raden. 

“Bohinj valley – a long open basin, through which flows the river Savica, born in the rocks, with light green fairy waters, idyllic sappy meadows, peaceful and inviting friendly villages, surrounded by the picturesque outlines of the mountains, wrapped in dark pine forests, and there is a throne of Triglav high on the clouds” by Julius Kugy 

 

Aanmelding:

 1. Aanmelding graag via info@yogasachi.com
 2. Via de mail ontvang je het reserveringsformulier
 3. Reserveringsformulier invullen + aanbetaling
 4. Bevestiging van de reservering en actuele informatie
 5. Boeking van de accommodatie + vliegticket kopen.

 

 

Bewaren

Bewaren