Data yogavakantie in Slovenië 2020

Ljubljana: 20-24 juli 2020
Piran: 27-31 juli 2020

yogareis

Advies

Yoga leer je eerst onder begeleiding van een ervaren yogaleraar. Voordat je thuis yoga gaat beoefenen wil je zeker weten dat je de oefeningen correct uitvoert. Voor de yogabeoefening eet je ruim van tevoren, draag je comfortabele kleding en het liefst geen sieraden. Yogalessen zijn meestal tussen de 45-90 minuten lang.

Voorbereiding

  1. Voor yoga dragen we schone en makkelijke kleding;
  2. Geen sterke parfums, zweet of andere geuren;
  3. Minimaal 1 uur van tevoren niet eten;
  4. Openstaan voor nieuwe kennis en wijsheid;
  5. Graag een eigen yogamatje meenemen.

Inhoud van de yogales

Bij yoga luister je goed naar je lichaam. Je blijft in de houding alleen zolang het comfortabel voelt. Als een bepaalde houding te lang duurt of te pijnlijk wordt, ga je eerder terug. Blijf bij jezelf en ga niet over je grenzen. Vergelijk jezelf niet met anderen. De yogadocente is er niet om jou te beoordelen en je bent er ook niet om je te bewijzen tegenover iemand anders. Tijdens yoga blijf je je bewust van het lichaam en de adem. Na een yogales volgt de eindontspanning. De ontspanning is een belangrijk onderdeel van de yogales. Het lichaam kan eindelijk helemaal tot rust komen. Stress, spanningen en negatieve energie gaan uit het systeem. Tijdens ontspanning adem je bewust diep in en uit. Op die manier worden de gedachten minder en wordt het stil in je hoofd.

Voorwaarden

  1. Deelname aan yoga lessen is voor je eigen verantwoordelijkheid;
  2. Bij gezondheidsklachten kun je beter eerst met de arts overleggen of yoga geschikt is;
  3. YogaSachi is niet aansprakelijk voor lichamelijke klachten;
  4. YogaSachi is niet aansprakelijk voor schade of verlies van je kleding, tas, bril enz;
  5. Yogalessen worden vooruit betaald.

Yoga is een persoonlijke ervaring

‘Yoga’ betekent verbinding, eenheid tussen het lichaam, de geest en de ziel. Velen denken dat yoga alleen voor flexibiliteit en ontspanning bedoeld is. Yoga is veel meer dan dat. De yogische kennis is uniek en geschikt voor iedereen, ongeacht je religie. Yoga is een weg naar een gezond en gelukkig leven. Yoga is niet iets wat je kunt bereiken. De effecten van yoga zijn niet in woorden te omschrijven. Het is een persoonlijke ervaring; iets wat je van binnenuit beleeft en ervaart.

YogaSachi wekelijkse hatha yogalessen met ervaren yogadocente Maja in de gymzalen van het SportBedrijf Rotterdam in Rotterdam Centrum (Schiedamse Vest, Stadsdriehoek), Rotterdam Zuid (Herkingenstraat, Pendrecht, Charlois, Slinge)