ladies only

YOGA VOOR VROUWEN WORKSHOP – Hormoon yoga, face yoga, hatha yoga en yoga nidra

ZUIDERPARK, Herkingestraat (Zuidplein, Charlois, Pendrecht)

 

Tijd: Zondag van 10.15-12.15 uur

Data: 27 mei / 2 september 2018

Locatie: Gymzaal aan de Herkingenstraat, Rotterdam.

Bijdrage: €25 / €15 voor vaste deelnemers 

Aanmelding: Via het email adres. 

Informatie: Yoga voor vrouwen workshop is bedoeld voor vrouwen tussen 35-70 jaar. Deze lessen zijn combinatie van hatha yoga, hormoon yoga, yoga nidra en face yoga oefeningen.

Bijzonderheden: Enige ervaring met yoga is beter. Graag een eigen yogamat meenemen.

 

 

FACE YOGA Face yoga is voor de ontspanning van het gezicht en werkt uitstekend en preventief tegen rimpels en veroudering. Face yoga is het trainen van gezichtsspieren waardoor rimpels vervagen, een onderkin minder wordt. Je gezicht gaat weer stralen. 

HORMOON YOGA Hormoon yoga activeert de schildklier, hypofyse en eierstokken. De oefeningen zijn therapeutisch en zeer geschikt voor vrouwen tussen 35-70 jaar. Naast de yogaoefeningen leer je ook ademoefeningen en ontspanningstechnieken. 

HATHA YOGA Hatha yoga is een populair middel om te onthaasten of stress te verminderen. Het doel van hatha yoga is vooral het bevorderen van de gezondheid en het welbevinden. Ladies Only yogalessen zijn meer gericht op het bekken- en borstgebied. 

YOGA NIDRA Nidra betekent slaap en diepe ontspanning. In yoga nidra gaan we met onze aandacht langs de lichaamsdelen. Anders dan tijdens het slapen blijf je hier wel wakker en geconcentreerd. Je blijft de hele tijd bewust van je lichaam. Je leert de spanning los te laten en te genieten van niksdoen.