Piran

PIRAN, STRUNJAN, PORTOROZ – Yoga aan de Sloveense kust 

Een 5-daagse yogareis naar Piran met de Sloveense yogadocente Maja is een ideale combinatie van alles wat nodig is om compleet tot rust te komen. Met yoga in de natuur, tijd voor jezelf, wandelen, meditatie, genieten van de rust en stilte en lekker eten kom je weer helemaal in balans en harmonie met jezelf.

Piran is ‘de parel aan de Adriatische Zee’. De nauwe middeleeuwse straatjes, de Venetiaans-gotische gebouwen, het gezellige hoofdplein en de Mediterrane sfeer geven deze stad een unieke warmte. Ontdek de geheimen van het Mediterrande Slovenië in deze kleine, zonnige en bijzonder sfeervolle regio. Heerlijk genieten van yoga aan het strand in een bijzonder sfeervolle regio. Het diverse landschap wordt afgewisseld door wijn- en olijfgaarden, geurende vegetatie, charmante plaatsjes en de strakblauwe Adriatische Zee. 

Het gebied van Strunjan ligt langs de zogenaamde Ley-lijnen of ‘drakenlijnen’. Het Oleander hotel is licht geraakt door al deze lijnen, wat een zeer positief effect heeft op het welzijn van mensen. Wanneer u tijd op deze plek doorbrengt, vindt er een proces plaats dat energiehuishouding wordt genoemd. Na een paar dagen hier, begin je je meer ontspannen en kalm te voelen, alle ademhalingsproblemen verdwijnen en je lichaam begint lichter aan te voelen en herwint vitaliteit.

De behoefte aan rust, ontspanning, harmonie en innerlijke balans wordt belangrijker in ons dagelijks leven. Om absolute ontspanning te garanderen en nieuwe ideeën te ontwikkelen, is een harmonische interactie tussen geest, lichaam en ziel essentieel.

 

 

Het programma Elke dag gaan we lekker in de bossen en langs het water wandelen en we gaan adem-, meditatie- en yogaoefeningen doen. We gaan genieten van lekker eten, de zon, frisse lucht en mooie natuur.

Het basisprogramma:

 1. 7 keer 1,5 uur yoga (hatha yoga, detox en yoga nidra)
 2. ademhaling- en ontspanningstechnieken met meditatie
 3. 2 keer 1 uur ayurveda en chakraleer
 4. yogische kennis met verdieping
 5. Yogaboek van Maja kado
 6. wandelen en/of hardlopen
 7. excursies.

 

Prijzen

Yoga en basisprogramma: Per persoon € 250 / Groepen € 200 p.p.

Extra’s: Klassieke, Sports-, Stoel- of Tuinamassage € 45 voor 1,5 uur p.p.

Accommodatie: Hotel Oleander, Strunjan. Prijs voor de overnachting incl het eten is ongeveer € 250 p.p. / Eigen accommodatie in de camping of ergens in de buurt is mogelijk. 

Vliegtickets: Met AdriaAirways of Transavia vlieg je van Amsterdam naar Ljubljana. Van Ljubljana gaan we met de bus of auto naar Strunjan. Prijs is ongeveer € 200 p.p.

Opmerking: Deze reis is ook mogelijk voor groepen (bijv. voor teamuitjes, teambuilding) vanaf 6 personen. Data in overleg.

 

Referentie In Piran kom je echt tot rust. Je kunt er onthaasten en bijkomen van het drukke leven. Hier heb je tijd voor jezelf. Vakantie voor het lichaam en geest. Het eten en gastvrijheid in hotel zijn op hoog niveau. Ook de gezelschap was super. Ik kwam tot de ontdekking dat eerlijkheid, open houding, vriendelijkheid, warmte, bescheidenheid en andere “kleine” details van grote waarde zijn. Zoveel mooie, ongerepte natuur en rust kan je alleen maar dromen. Maja is toegewijd en doet haar best om iedereen naar hun zin te maken. Goed verzorgd allemaal en zeker aan te raden. 

‘It’s hard not to fall instantly in love with Piran. It is one of the loveliest towns along the Adriatic Coast. Its Old Town is a gem of Venetian Gothic architecture.’

 

Aanmelding:

 1. Aanmelding graag via info@yogasachi.com
 2. Via de mail ontvang je het reserveringsformulier
 3. Reserveringsformulier invullen + aanbetaling
 4. Bevestiging van de reservering en actuele informatie
 5. Boeking van de accommodatie + vliegticket kopen.