proefles

PROEFLES – Wil je graag een proefles meedoen? 

Ben je nog niet zeker of hatha yoga bij YogaSachi iets voor jou is? Je bent welkom om eerst een proefles mee te doen. Klik hier voor data en tijden. 

 

Voorbereiding

  1. Neem een eigen yogamat mee. Als je nog geen eigen mat hebt, geef dat asj door aan Maja.
  2. Kom in makkelijke kleding. Er is ook een kleedkamer aanwezig.
  3. Eet licht en minstens 1 uur vantevoren.

 

Bijdrage

Betaling voor de proefles graag voor aanvang van de yogales afrekenen. 

Aanmelden graag via de mail bij yogadocente Maja.

 

Yoga voor beginners

Velen beginnen met yoga omdat ze beter met stress willen leren omgaan of omdat ze last hebben van steeds terugkomende rugklachten. Yoga is echt het allerbeste medicijn voor jong en oud. Met yoga word je fysiek sterk en lenig, geestelijk ontspannen en scherp tegelijkertijd. Tijdens yoga leer je bewust te ademen. Adem is de verbindende schakel tussen het lichaam en de geest. Wanneer je je adem onder controle hebt, heb je automatisch ook controle over je geest.

Oefeningen voor beginners zijn geschikt voor alle niveaus. Sommigen zijn van nature lenig of hebben als kind veel gesport en zijn daardoor beter voorbereid op yoga dan mensen die nooit aan beweging hebben gedaan. Ook onder beginners zijn er verschillen. Welke uitgangspositie je ook hebt, blijf oefenen en geef niet op. Met discipline en regelmatig oefenen merk je al binnen een paar maanden resultaat. Met yoga blijf je langer jong, fit en vitaal. Je gaat dieper en langzamer ademen. Je kunt veel beter met stress omgaan. Je bent tevreden en gelukkig. – Tekst uit het boek 300 Yogahoudingen van Maja Miklic.