slovenië

 

Yogareis naar Slovenië met de Sloveense yogadocente Maja is een ideale combinatie van alles wat nodig is om compleet tot rust te komen. Met yoga in de natuur, tijd voor jezelf, wandelen, meditatie, genieten van de rust en stilte en lekker eten kom je weer helemaal in balans en harmonie met jezelf. 

Slovenië is een republiek gelegen ten zuiden van de Alpen en staat bekend als land van bergen, meren, rivieren en watervallen. Slovenië wordt omringd door Oostenrijk, Italië, Kroatië, Hongarije en de Adriatische zee. Ondanks het feit dat Slovenië een klein land is, varieert de natuur er onophoudelijk – van de majestueuze toppen van de Alpen tot de strakblauwe Adriatische Zee, van de lievelijke wijnheuvels tot de oerbossen van de Dinarische Alpen en van de Pannonische vlakte tot ’s werelds mooiste grottenstelsels. Het land is door de toerist nog niet echt ontdekt, maar heeft best veel te bieden. 

Het klopt inderdaad wat de reclame belooft: ‘Slovenië, land aan de zonnige kant van de Alpen, dat veel bijzonders te bieden heeft. U kunt Slovenië in enkele uren doorkruisen: van de Alpen tot de Adriatische kust; van het schrale karstplateau met zijn fantastische druipsteengrotten in het westen tot de zacht glooiende wijnstadje Maribor via het barokke Ljubljana tot aan de Venetiaans getinte havenstadjes Koper, Izola en Piran. – Uit ‘ReisGids Slovenië’ boekje

 

Yoga en sport in Slovenië

Elke dag gaan we lekker in de bossen en langs het water wandelen en we gaan adem-, meditatie- en yogaoefeningen doen. We gaan genieten van lekker eten, de zon, frisse lucht en mooie natuur. 

Het programma:

  1. 7 keer 1,5 uur yoga (hatha yoga, detox en yoga nidra)
  2. ademhaling- en ontspanningstechnieken met meditatie
  3. 2 keer 1 uur ayurveda en chakraleer
  4. yogische kennis met verdieping
  5. wandelen en/of hardlopen.